»
S
I
D
E
B
A
R
«
Jag brukar spendera lite tid på ett spa under vinterhalvåret
December 11th, 2012 by admin

Jag har varit på ett spa som jag tyckte var väldigt bra och dit kommer jag åka många gånger framöver för jag tycker nämligen att det är väldigt trevligt att spendera tid på ett spa speciellt nu när det är så kallt ute för då behöver man lite miljöombyte så att man får lite distans till vinterkylan för annars pallar man ju inte med en hel vinter. Det kommer att bli mörkt och slaskigt och så kommer det vara en ganska lång tid framöver och om man inte har möjlighet att åka utomlands under den här perioden så kan man ju i alla fall spendera lite tid på ett spa och sitta i en varm jacuzzi och bara ha trevligt och det brukar jag göra och det är det som får mig att stå ut med vintern.

Annars så brukar jag åka utomland runt den här tiden innan jul men det blev inte så i år för jag har inga semesterdagar kvar för man vill ju vara ledig lite kring jul också.


Leave a Reply