»
S
I
D
E
B
A
R
«
Det är vanligt med bröstförstoringar
December 12th, 2012 by admin

Bröstförstoringar har ju blivit väldigt populära på senaste tiden och det är ju ganska vanligt nu för tiden och jag känner många som har förstorat brösten med hjälp av plastikkirurgi och jag känner ännu fler som funderar på att göra det också.

Det är ju ett ganska stort steg att gå från att fundera på att skaffa bröstimplantat och faktiskt göra det för det är ju ett ganska stort beslut ändå och det gäller att man vet vad man vill för det är ju inte så bra om man ångrar sig sen men ingen av mina kompisar har ångrat sig ännu i alla fall förutom en av dom men hon skaffade sig nog lite väl stora bröst för det såg ju bara knasigt ut och det måste ju vara väldigt jobbigt att gå runt med så stora bröst för att inte tala om hur mycket uppmärksamhet de måste dra till sig och jag kan tänka mig att man tröttnar på den sortens uppmärksamhet ganska snart. Man bör i alla fall tänka sig för innan man gör en bröstförstoring.


Leave a Reply