»
S
I
D
E
B
A
R
«
Jag måste köpa nya jeans
December 12th, 2012 by admin

Nu är det dags att köpa nya jeans för jag brukar köpa ett par nya jeans en gång om halvåret för det känns ganska lagom tycker jag och nu var det ungefär ett halvår sedan jag köper nya jeans. Problemet är bara att det är ganska svårt att hitta jeans som sitter bra och som är sköna tycker jag och det är ingen ide att prova något annat märke än Lee för det är det märket som jag alltid brukar köpa. Man borde ju egentligen gå runt och titta lite på kläder en gång i veckan eller så för att se vad som finns för det är ju egentligen inte så stor chans att man hittar precis det som man vill ha på en gång men om man håller ögonen öppna under ett halvår så ska man väl kunna hitta ett par jeans som man är nöjd med till slut och det är nog smartare att göra.


Leave a Reply