»
S
I
D
E
B
A
R
«
Jobba med mötesbokning?
January 3rd, 2013 by admin

Jag funderar på att skaffa mig ett nytt jobb och då är det ju bra med kontakter och jag har ju ganska många kontakter så det borde inte vara något problem för mig att skaffa ett nytt jobb. Jag har till exempel en kompis som jobbar med mötesbokning och det kan ju vara något för mig så jag ska höra med honom och se om jag kan få in en fot på det företaget där han jobbar för det skulle ju vara toppen. Han tjänar nog rätt bra också så det verkar ju lovande för jag vill ju inte gå ner i lön om jag byter arbete, man vill väl snarare höja lönen istället.

Om jag inte får ett jobb där så har jag många andra kontakter som jag kan prova med så jag är inte särskilt orolig för att jag inte skulle kunna få ett jobb någonstans.


Leave a Reply