»
S
I
D
E
B
A
R
«
Det måste bli mörkt i biorummet
January 7th, 2013 by admin

Jag behöver köpa rullgardiner så att jag kan få det riktigt mörkt hemma för jag har nämligen köpt en ny projektor och när man kollar på film på en projektor så gäller det att det är riktigt mörkt i rummet så att bilden blir bra för en projektor är ju inte lika ljusstark som en tv även om det går att köpa rätt så ljusstarka projektorer nu för tiden men de ljusstarkaste projektorerna kostar ju en förmögenhet så det har jag inte råd med. Det går visserligen att kolla på film i dagsljus med min projektor men bilden blir ju inte alls lika bra då och om man vill ha bra kontrast på bilden så gäller det att ha så mörkt som möjligt i rummet och med nya gardiner så kan jag få det riktigt mörkt i rummet och det vore ju perfekt.

Hur som helst så är jag glad över att jag köpte en projektor för det är ju verkligen en häftig upplevelse att se på film med så stor bild.


Leave a Reply