»
S
I
D
E
B
A
R
«
Jag ska köpa kläder av märket maxomorra
January 7th, 2013 by admin

Jag ska köpa kläder av märket maxomorra till min kusins lilla dotter för jag ska nämligen åka och hälsa på min kusin och hennes dotter fyller år och då vill man ju gärna ha med sig en present också. Det var länge sedan jag var och hälsade på min kusin men hon bor väldigt långt bort och då kan det ju bli så att man inte ses så ofta men det måsta bli ändring på det för det är ju väldigt trevligt att åka och hälsa på min kusin när man väl är där men det är ju i och för sig inte så roligt att åka hela vägen dit.

Det blir en lång bilresa och det gäller att ha med sig något som man kan sysselsätta sig med i bilen och jag har ju min ipad och min mobil som jag kan underhålla mig med ett tag men batteriet räcker ju inte så länge.


Leave a Reply