»
S
I
D
E
B
A
R
«
Nu är det dags att köpa ett matbord till köket
January 7th, 2013 by admin

Nu har jag fått lite mer plats i köket för jag har nämligen gjort mig av med lite grejer som stod i köket och skräpade så nu har jag plats för ett matbord och det kan ju vara bra att ha i köket även om jag mest sitter i vardagsrummet och äter framför min tv. Det kan ju vara trevligt att ha möjligheten att sitta i köket och äta middag om man känner för det men det kan man ju inte göra om man inte har något matbord och därför ska jag leta runt lite på nätet efter ett snyggt och bra matbord som jag kan ha i köket men det får ju inte vara allt för stort för då får det inte plats och jag vill ju inte att det ska bli allt för trångt i köket.

Ett träfärgat matbord i köket som inte är allt för stort blir perfekt tror jag.


Leave a Reply