»
S
I
D
E
B
A
R
«
Jag ska inte låta bitter nu men…
January 8th, 2013 by admin

Jag ska inte låta bitter nu men jag är väldigt trött på detta klimat nu för det är alldeles för mörkt och kallt för min smak just nu och jag längtar bara efter lite sol och värme just nu för det var ju ett tag sedan man såg skymten av solen och det är väl ingen som mår bra av det. Nej jag längtar efter sommaren då man kan ligga i en pool och ha det bra i värmen men jag lär ju få vänta med tanke på att det är ganska långt kvar till sommaren och frågan är om man står ut så mycket längre med vintern.

I värsta fall så får man väl åka utomlands till ett varmt land för det är ju ett alternativ och helst så ska man ju fly landet på vintern och det finns ju vissa som åker utomlands över vintern eller i alla fall åker utomland i några veckor för att få lite sol och för att bada i en pool på något fint hotell och det känns ju som en bra plan tycker jag.


Leave a Reply